• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

65% korting

20x Ultra strong N35 magneten
  • Afmetingen: 9*3mm
  • Aantal: 20
  • Magnetisering: N35
  • Houdkracht: 0,38 kg

20x Ultra strong N35 magneten

Zeer krachtig, Klein formaat

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Zeer geschikt in de modelbouw, bevestiging van foto’s, posters of documenten

Beschikbaar 150
Verkocht 110
73%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 65% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

De N35 neodymium magneten zijn klein maar zeer krachtig. Worden vaak gebruikt voor allerlei klus en of knutsel projecten. Ook voor de modelbouw is het een veel gebruikt artikelen. Verder kunnen deze magneten prima gebruikt worden om bijvoorbeeld briefjes op de koelkast / whiteboard op te hangen.

Let op: houd de magneten uit de buurt van kinderen. Houd Neodymium (NdFeB) magneten ook op een veilig afstand van personen met een pacemaker. Dit geldt natuurlijk ook voor elektronische apparaten en betaalpassen.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 2,95 verzend- en afhandelingskosten per set
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Nano hi-tech Liquid Screen Protector

Onzichtbare schermbeveiliging, Super krasbestendig, Vermindert straling

Verbetert de kleuren en helderheid van het scherm (HD effect)

meer informatie