• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

88% korting

Gevlochten armband 7 chakra's voor de man & vrouw
  • Kom weer in balans
  • Krijg nieuwe energie
  • Voor zowel de man als voor de vrouw

Gevlochten armband 7 chakra's voor de man & vrouw

Hef blokkades in je chakra’s op

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Helpt bij emotionele en lichamelijke klachten

Beschikbaar 250
Verkocht 97
39%
Voorheen € 49,95

bespaar nu 88% en betaal

€ 5,95

Meer informatie

Chakra’s zijn de energiebronnen van je lichaam. Deze chakra’s lopen langs de wervelkolom tot aan de kruin en hebben invloed op je emoties en lichaamsfuncties.

Wanneer de chakra’s geblokkeerd zijn kun je emotionele en lichamelijke klachten krijgen. Een Chakra Healing Armband help je bewust te worden van de chakra’s. Zo kom je weer in balans en krijg je nieuwe energie. De edelstenen zijn: Amethist (violet), Ioliet (indigo), Aquamarijn (blauw), Peridot (groen), Citrine (geel), Karneool (oranje) en Granaat (rood).

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Kabelbeschermers - 5 stuks

Effectieve bescherming tegen knikken en draaien van de kabel

Perfecte pasvorm om uw kabel

meer informatie