• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

77% korting

7 Dagen Wenkbrauw Tattoo pen
  • Kleur: Licht Bruin of Donker Bruin
  • Zeer eenvoudig aan te brengen
  • Perfect om wenkbrauwen op te tekenen, op te vullen 

7 Dagen Wenkbrauw Tattoo pen

Geschikt voor elke vrouw of man

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Voel je weer zelfverzekerd

Beschikbaar 250
Verkocht 207
83%
Voorheen € 34,95

bespaar nu 77% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Wenkbrauwen zijn heel belangrijk in je gezicht. Hoe mooier en voller je wenkbrauw, hoe zachter je gezicht. Deze waterproof 7 dagen wenkbrauw tattoo pen is zo ontworpen dat het opgenomen wordt door de huid en tot 7 dagen blijft zitten. Ook wanneer je gaat zwemmen, douchen of in bad gaat blijven je wenkbrauwen perfect zitten.

Wij adviseren het 1-2 uur voor het slapen aan te brengen. Terwijl je slaapt zal het materiaal goed intrekken en de juiste kleur ontwikkelen. Het wenkbrauwpotlood is vrij van parfum.
Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

7 Dagen Wenkbrauw Tattoo pen

Geschikt voor elke vrouw of man

Voel je weer zelfverzekerd

meer informatie