• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

83% korting

Therapeutisch voorvoetkussen
  • 2 stuks, één voor elke voet
  • Past zich aan elke voetvorm aan
  • Vermindert pijnlijke druk op de voorvoet
  • Draagbaar in alle kousen, panty's en schoenen
  • Wasbaar en herbruikbaar

Therapeutisch voorvoetkussen

Zachte silicone gel met memory-effect

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Ideaal bij lang dragen van dezelfde schoenen

Beschikbaar 100
Verkocht 62
62%
Voorheen € 34,95

bespaar nu 83% en betaal

€ 5,95

Meer informatie

Heb je vaak last van pijn en drukklachten onder de voorvoet door te lang staan of door te lopen in schoenen met hoge hakken? Dan zijn deze therapeutische voorvoetkussens echt iets voor jou. Dankzij de siliconen gel-pad wordt er een drukverlagende compressie tot stand wordt gebracht waardoor klachten en pijn direct verholpen worden.

De ingebouwde siliconen gel-pad is bedekt met een zachte stof voor een beter draagcomfort. Het voorvoetkussen zit bovendien zeer comfortabel in alle kousen, panty's en schoenen. Ze passen zich exact aan de specifieke voetvorm aan en keren door het memory-effect na het dragen terug in hun oorspronkelijk vorm. Ze zijn sterk, was- en desinfecteerbaar en ze blijven perfect op hun plaats zitten. Door de zachtheid en elasticiteit van het voorvoetkussen zal deze perfect om iedere voet passen zonder daarbij de circulatie te verstoren.Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Siliconen Hielbeschermers

Super comfort aan de voeten

Werkt als een tweede huid!

meer informatie