• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

74% korting

Draadloze oortjes met oplaadstation
  • Geleverd met bijbehorend opbergdoosje
  • Automatisch aan, automatisch verbonden
  • Snel verbonden met al je devices
  • Met twee tikjes toegang tot Siri
  • Meer dan 24 uur gebruik, met oplaadcase
  • Uitstekende geluidskwaliteit

Draadloze oortjes met oplaadstation

Geschikt voor Apple en Android apparaten

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Muziek luisteren en handsfree bellen zonder vervelende snoeren

Beschikbaar 200
Verkocht 190
95%
Voorheen € 69,95

bespaar nu 74% en betaal

€ 17,95

Meer informatie

Het alternatief voor de Airpods van Apple! Geschikt voor vrijwel alle apparaten die beschikken over Bluetooth. Dus ook voor Samsung, Huawei etc.

Zoals de naam al doet vermoeden, zitten er geen kabels aan de Bluetooth oordopjes. Je kunt ze qua design het best vergelijken met de klassieke EarPods, waar het snoertje van weggehaald is. De Bluetooth oordopjes koppel je via bluetooth met je iPhone (of andere smartphone) en laten je ook Siri oproepen.

De Bluetooth oordopjes worden geleverd in een speciale opbergdoos, die de oortjes automatisch oplaadt zodra je het klepje sluit. Dit maakt het makkelijk om de Bluetooth oordopjes met je mee te nemen en onderweg op te laden. Zodra je de oortjes uit de doos haalt, worden ze automatisch gekoppeld met je iPhone.


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Ecologische vliegenjager

De verjager werkt zonder giftige of chemische stoffen

Een milieuvriendelijke en veilige vliegenverjager voor op tafel

meer informatie