• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

78% korting

Velgrandbescherming
  • 8 meter
  • Verkleurd niet
  • Makkelijk te bevestigen
  • Kleur: Zwart, Rood, Blauw, Geel, Glow in the dark

Velgrandbescherming

Stoeprandschade wordt door de bescherming gewoon afgedekt

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Voorkomt beschadigingen

Beschikbaar 100
Verkocht 35
35%
Voorheen € 59,95

bespaar nu 78% en betaal

€ 12,95

Meer informatie

Irriteer jij je ook aan je beschadigde velgen? Je kent het wel: Dat je net een prachtige auto hebt gekocht maar bij het parkeren, een inschattingsfout maakt en de velg en band de stoeprand raakt. Dit alles per ongeluk natuurlijk, maar OH OH OH wat een stress moment, als je erachter komt dat de velg beschadigd is.

Deze velgrandbescherming biedt bescherming voor jaren. De velgrandbescherming is geschikt voor alle velgen van 13 inch tot en met 21 inch. Een set Velgrandbescherming is goedkoper dan het repareren van één beschadigde velg. De velgenbescherming is gemaakt van zeer sterk nylon dat niet alleen flexibel is maar ook de velg niet kan beschadigen.Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

LED Leesbril Op Sterkte

Ideaal voor lezen, knutselen, klussen in het donker

Montuur kleur zwart

meer informatie