• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

88% korting

Choker Ketting met Swarovski Elements
  • Kleur goud of zilver
  • Laat zien dat je op de hoogte bent van de laatste trends
  • Verstelbaar, dus past iedereen
  • Gemaakt met Swarovski Elements

Choker Ketting met Swarovski Elements

Mooi om je outfit helemaal af te maken!

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Stijlvol, sexy en chique

Beschikbaar 100
Verkocht 29
29%
Voorheen € 59,95

bespaar nu 88% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Deze ketting is niet voor muurbloempjes en grijze muizen, tenzij je van dat imago af wilt natuurlijk. Want als je deze trendy ketting draagt, weet je één ding zeker: je valt absoluut op! De ketting is een choker ketting, wat betekent dat hij dicht om de hals gedragen wordt. Een perfecte ketting om te dragen bij een party outfit. De ketting aan de voorkant kan je eraf halen.

Deze bijzondere ketting is een choker, wat betekent dat hij dicht om de hals gedragen wordt. Het is een prachtige eye-catcher die iedere outfit meer glans geeft!

Tip! Deze choker is uiteraard ook een geweldig cadeautje voor de vrouw die waarde hecht aan de laatste trends. Misschien wel je beste vriendin, je zus of je dochter. En dan ook nog eens voor een wel heel vriendelijke prijs!

Let op: Je kunt maximaal 1 ketting per keer bestellen.
Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
  • Levering vindt plaats voor 23 December

Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Gekookte Eierpeller

Bespaar tijd en moeite

Handig en gemakkelijk in gebruik

meer informatie