• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

77% korting

Fit x Slim Enkelsteun met Rits
  • One size
  • Geschikt voor zwakke enkels
  • Voorzien van rits aan de zijkant
  • Biedt steun en geeft druk op enkel en voet
  • Verstevigd je enkelgebied

Fit x Slim Enkelsteun met Rits

Om pijn te verlichten voor gezwollen en beschadigde enkels

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Aanpasbare breedte door klittenband

Beschikbaar 100
Verkocht 15
15%
Voorheen € 29,95

bespaar nu 77% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Krijgt u wanneer u aan het wandelen of aan het sporten bent last van uw enkels en voeten? Heeft u na de wandeling opgezwollen en beschadigde enkels? De Fit X Slim enkelsupport kan u hier zeer goed bij helpen.

De Enkelsupport van Fit X Slim verstevigd het enkelgebied en biedt steun aan de enkel en de voet. Door een bepaalde druk te geven zorgt het ervoor dat uw enkel niet opgezwollen raakt en u geen tot minder last krijgt van uw enkel en voet. Doordat de Fit X Slim enkelsupport voorzien is van een handige rits en klitteband aan de zijkant kunt u handmatig de hoeveelheid druk bepalen. Het klitteband zorgt ervoor dat u de enkelsupport kunt aanpassen aan uw been en enkel. De enkelsupport is gemaakt van het materiaal Neopreen wat lekker zacht aanvoelt.




Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzend- en afhandelingskosten per stuk
  • Levertijd 5-14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Fit x Slim Enkelsteun met Rits

Om pijn te verlichten voor gezwollen en beschadigde enkels

Aanpasbare breedte door klittenband

meer informatie