• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

65% korting

16 Tijgerbalsem patches
  • Tegen o.a. spierpijn
  • Verlicht nek- en rugklachten
  • Compact formaat
  • Altijd handig om te hebben!

16 Tijgerbalsem patches

Tegen o.a. spierpijn

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Pijnstillende werking

Beschikbaar 200
Verkocht 170
85%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 65% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Iedereen weet het; pijn in de (onder)rug, nek of schouders, het kan ontzettend vervelend zijn. Het kan zo pijnlijk zijn dat het je dagelijks leven beïnvloedt en dat je minder kunt doen. Dit mag natuurlijk niet de bedoeling zijn, daarom adviseren wij nu om deze warmtepleisters te gebruiken gemaakt van tijgerbalsem.

Misschien ben je al bekend met tijgerbalsem? Het is een oud en beproefd middel dat vooral gebruikt wordt bij spierpijn. De zalf is al eeuwen bekend in Azië maar wordt tegenwoordig ook veel en vaak gebruikt in het westen. Zoals tijdens massage behandelingen en dergelijke. De sterke geur van tijgerbalsem komt van het menthol of kamfer dat erin verwerkt zit.

Te gebruiken voor volwassenen of kinderen vanaf 12 jaar.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Achteruitrijcamera met extern scherm

veilig inparkeren en achteruitkijken

Kan in elke auto worden gemonteerd! Eenvoudige montage

meer informatie