• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

60% korting

Fix-a-Zipper; Repareer je ritssluiting in een handomdraai!
  • Geschikt voor alle soorten ritsen
  • Eenvoudig in gebruik
  • Draag dat mooie kledingstuk weer met veel plezier!
  • Niet meer naar de kleermaker

Fix-a-Zipper; Repareer je ritssluiting in een handomdraai!

Eenvoudig in gebruik

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Niet meer naar de kleermaker

Beschikbaar 500
Verkocht 302
60%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 60% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Het is iedereen weleens overkomen: net wanneer je je rits dicht wilt ritsen blijkt deze kapot te zijn ... Maar vanaf nu hoef je je nergens meer over op te winden! Want met deze set heb jij nooit meer last van een kapotte rits.

Fix a Zipper bestaat uit 6 ritsen in 3 verschillende maten. De ritsen zijn geschikt voor alle soorten kleding of accesoires! De Fix a Zipper rits is heel makkelijk aan te brengen door middel van een kliksysteem. Met deze handige gadget repareer je makkelijk, snel en goedkoop je kapotte rits!Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 2,95 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

GRATIS - Digitale thermometer voor koelkast, vriezer of aquarium

Altijd exact weten wat de temperatuur is ?

Op deze manier behoudt het voedsel de juiste kwaliteit en kun je verstandig omgaan met het stroomverbruik.

meer informatie