• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

68% korting

2 stuks Magic siliconen spons
  • Must-have voor in de keuken
  • Gemaakt van siliconen
  • Gaat een jaar mee

2 stuks Magic siliconen spons

Nooit meer een vieze afwas borstel

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Super hygienisch / geen bacteriën en stank

Beschikbaar 100
Verkocht 38
38%
Voorheen € 24,95

bespaar nu 68% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

De keuken wordt niet voor niets vaak een broeinest van bacteriën genoemd. Het afvoerputje, de koelkast, de keukenlades, snijplanken… Het zijn stuk voor stuk plekken waar bacteriën zich maar al te graag schuilhouden. En vergeet ook de afwasborstel niet…

Deze siliconen spons is zacht en komt in elke hoek. Perfect om mee schoon te maken. Hiermee houdt je ziektekiemen buiten de deur. Hij kan makkelijk gesteriliseerd worden in gekookt water, magnetron of vaatwasser. Kan trouwens gebruikt worden als pannenlap en om groente en fruit schoon te maken, handig toch?Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 2,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Omeletmaker / Tortillamaker voor in de magnetron

Een eitje bakken....vanaf nu kan letterlijk iedereen het.

Eenvoudig en in een handomdraai, gewoon in de magnetron dus ook geen vieze pannen meer

meer informatie