• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

80% korting

Afstandsbediening voor elektrische apparaten
  • Voeg tot 4 afstandsbedieningen samen in één
  • Signaalbereik tot 100 meter
  • Zeer eenvoudig te programmeren 

Afstandsbediening voor elektrische apparaten

Voor garagedeuren en hekken

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Ook geschikt voor alarmsystemen en verlichtingsystemen

Beschikbaar 500
Verkocht 431
86%
Voorheen € 39,95

bespaar nu 80% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Deze afstandsbediening is een ideale reserve-afstandsbediening voor je bestaande producten. Je hoeft slechts enkele stappen te volgen om de afstandsbediening goed te kunnen gebruiken.

De afstandsbediening is in staat iedere code uit de 433mhz (hier opereren 99/100 garage deuren en elektrische hekken op) range in slechts enkele seconde te kopieren. Zo kun je dus heel eenvoudig een extra kastje maken voor de 2e auto, als reserve kastje of om een haperende unit te vervangen...

Je kunt de afstandsbediening gebruiken voor je garagedeur, voor je huisalarm, voor je autoalarm, je verlichting systeem of je hek.<

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Magnetische Polsbrace - Rechts & Links

Verminderd pijnklachten aan de pols en hand

Ook ideaal te gebruiken tijdens sporten of computeren

meer informatie