• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

97% korting

1 EURO - Afstandsbediening voor elektrische apparaten
  • Voeg tot 4 afstandsbedieningen samen in één
  • Signaalbereik tot 100 meter
  • Zeer eenvoudig te programmeren 

1 EURO - Afstandsbediening voor elektrische apparaten

Voor garagedeuren en hekken

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Ook geschikt voor alarmsystemen en verlichtingsystemen

Beschikbaar 500
Verkocht 284
57%
Voorheen € 39,95

bespaar nu 97% en betaal

€ 1,00

Meer informatie

Deze afstandsbediening is een ideale reserve-afstandsbediening voor je bestaande producten. Je hoeft slechts enkele stappen te volgen om de afstandsbediening goed te kunnen gebruiken.

De afstandsbediening is in staat iedere code uit de 433mhz (hier opereren 99/100 garage deuren en elektrische hekken op) range in slechts enkele seconde te kopieren. Zo kun je dus heel eenvoudig een extra kastje maken voor de 2e auto, als reserve kastje of om een haperende unit te vervangen...

Je kunt de afstandsbediening gebruiken voor je garagedeur, voor je huisalarm, voor je autoalarm, je verlichting systeem of je hek.<

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Verzend- en handelingskosten: €6,95 per stuk
  • Je kunt maximaal 1 product in een keer bestellen, wil je er meer dan dien je een nieuwe bestelling te plaatsen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Draadloze Bluetooth Oordopjes

Perfecte geluidservaring met optimaal comfort!

Gemakkelijk te koppelen

meer informatie