• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

77% korting

Rugband voor houdingsondersteuning
  • Zorgt voor een goede houding
  • Niet zichtbaar onder kleding
  • Elastische en flexibele kwaliteit

Rugband voor houdingsondersteuning

Krijg een gezonde houding

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Helpt bij stress en rug- en nekklachten

Beschikbaar 500
Verkocht 463
93%
Voorheen € 29,95

bespaar nu 77% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Een verkeerde houding kan tot chronische vermoeidheid, hoofdpijn en rugklachten leiden. Met de magnetische therapie rugband zorg je eenvoudig voor een ideale houding. De band dwingt je namelijk om rechtop te zitten en te lopen. Regelmatig dragen van de rugband kan voor een nieuwe en gezond aangeleerde houding zorgen.

De rugband wordt gedragen als een soort rugzak en is voorzien van verstelbare bandjes. De rugband bevat 12 magneten die strategisch geplaatst zijn. De rugband is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en is onzichtbaar onder je kleding. Draag de band dan ook zo vaak mogelijk. Op kantoor, thuis op de bank of tijdens het sporten. De rugband haalt de schouders naar achteren, recht de nek en ondersteunt de ruggengraat. Door de rechte rug lijk je langer, slanker en zelfverzekerder.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Happy Monkey Vingeraapje

Ben jij al bekend met de nieuwste rage ?

Ga jij je deze lieve robot aapjes om je vinger winden

meer informatie