• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

60% korting

Elektronische USB-aansteker 1+1 GRATIS
  • Volledig vlamloos en windproof; ideaal als het waait
  • Geen gas of benzine nodig
  • Nooit meer nieuwe aanstekers kopen
  • Eenvoudig oplaadbaar middels USB-aansluiting

Elektronische USB-aansteker 1+1 GRATIS

Volledig windproof en zonder vlam

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Eenvoudig oplaadbaar met usb-aansluiting

Beschikbaar 250
Verkocht 138
55%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 60% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Helaas waait het erg vaak in Nederland. Dat is niet alleen vervelend tijdens het fietsen met tegenwind, maar ook het aansteken van een sigaret terwijl het waait is zowat een onmogelijke opgave. Het duurt eeuwen voordat je een goede vlam hebt om je sigaret te laten branden. Maar daar is nu gelukkig een oplossing voor!

Met deze elektronische aansteker heb je nooit meer last van het bovenstaande. Deze aansteker is namelijk volledig windproof. Even je sigaret in het daarvoor bestemde gaatje houden en hij is direct aangestoken. Het aansteken van een sigaret is nog nooit zo makkelijk geweest. Bovendien is het ook nog eens een stuk veiliger dan een klassieke aansteker, omdat hij volledig vlamloos is.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 2,95 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Selfie Ring LED Lamp Met Statief en Houder

Het LED licht in de ringlamp laat je fotos en videos mooier uit komen

Live streaming, video opnames, selfie foto’s, vloggen en makeup tutorials

meer informatie