• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

73% korting

Ontdek de James Bond in jou met de Spy Pen Camera
  • Video opname (1280*960) – AVI
  • Foto's maken (3264*2448) – JPEG
  • Op een volle acculading kan 2 uren filmen met geluid
  • Exclusief memory card

Ontdek de James Bond in jou met de Spy Pen Camera

James Bond-stijl opnames maken!

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Met ingebouwde microfoon en camera

Beschikbaar 100
Verkocht 39
39%
Voorheen € 54,95

bespaar nu 73% en betaal

€ 14,95

Meer informatie

Verras je vrienden met een stiekeme opname, gebruik het als extra geheugensteuntje tijdens bijeenkomsten, een stuk bewijsvoering tijdens lastige gesprekken of gewoon een mooie gadget die u kunt gebruiken om een andere te verrassen met grappige, confronterende beelden. Met de bijgeleverde USB-kabel kun je hem aan je computer aansluiten en je video´s, foto´s en geluidopnames bekijken en beluisteren.

De Spy pen is eenvoudig te bedienen. Aan de bovenkant van de pen zit een onopvallend knopje waarmee je de opnamen start. Ook is de pen hiermee in de fotomodes te zetten waarmee je ook onopvallend foto’s kan maken. De lens is verstopt aan bovenkant van de clip, het is dus mogelijk om vanuit je borstzakje te filmen. Om geen argwaan te trekken kan de pen ook gewoon schrijven. Spioneren was dus nog nooit zo eenvoudig!

Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 6 tot 8 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Kappersliniaal

Bespaar tijd en geld door je haar zelf te knippen met ons kappersliniaal

Gidsen voor haar knippen

meer informatie