• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

80% korting

5 delige Manicure- en Pedicureset
  • Voordelige verzending!
  • Gemakkelijk en veilig te gebruiken
  • Voor dagelijkse verzorging, manicure of pedicure
  • Geleverd met een handig opbergtasje

5 delige Manicure- en Pedicureset

Verzorgen van nagels, nagelhuid, hoornhuid en eksterogen

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Makkelijk mee te nemen in reiskoffer of handtas

Beschikbaar 300
Verkocht 258
86%
Voorheen € 39,95

bespaar nu 80% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Met deze manicure set ben je meteen compleet! Al het nodige voor je dagelijkse verzorging, voor zowel manicure als voor pedicure, zit in deze set.

Met deze manicure set kun je genieten van een professionele manicure en een perfecte pedicure in de privacy van je eigen huis!

De manicure set heeft een high-speed roterende motor die het mogelijk maakt om zowel harde acryl nagels als delicate nagelriemen en broze nagels te modelleren en verzorgen.

De set wordt geleverd met precisie vervaardigde opzetstukken, voor het snel en veilig verzorgen, vormgeven en polijsten van de nagels.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Camagra XL (60 stuks)

Een hard resultaat

Wil je een spannende tijd voor jou en je partner?

meer informatie