• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

100% korting

RVS mannen schakelarmband
  • Metalen: Rvs
  • Materiaal: Silicone
  • Hoogwaardige afwerking

RVS mannen schakelarmband

Met zwarte silicoon-details

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Een leuke blikvanger aan je pols

Beschikbaar 100
Verkocht 90
90%
Voorheen € 29,95

bespaar nu 100% en betaal

€ 0,00

Meer informatie

Met een mooie roestvrijstalen armband ben je altijd verzekerd van een outfit met die juiste, ene stoere touch!

Wie zijn outfit toch dat laatste beetje meer wil geven, zit met deze chique armband uit roestvrij staal alvast volledig juist. Met zwarte silicoon-details en subtiele versieringen geeft dit mooie accessoire een elegante én mannelijke indruk en is een leuke blikvanger aan je pols.

Let op: Je kunt maximaal 1 armband per keer bestellen. Als je er meer wilt , dien je een nieuwe bestelling te plaatsen. Je kunt dit zo vaak doen als je wilt.


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten per item
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Draagbare bagageweegschaal

Nooit meer een koffer met overgewicht!

Must have voor de slimmer reiziger

meer informatie