• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

90% korting

Guardian Angel Ketting
  • Sierlijk vormgegeven beschermengel
  • Ingelegd met glinsterende kristallen
  • Ketting is in lengte verstelbaar
  • Gemaakt van antiallergisch materiaal
  • Keuze uit zilver of goud

Guardian Angel Ketting

Ingelegd met glinsterende kristallen

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Gemaakt van antiallergisch materiaal

Beschikbaar 150
Verkocht 92
61%
Voorheen € 59,95

bespaar nu 90% en betaal

€ 5,95

Meer informatie

Ben je spiritueel aangelegd of ken je iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken in een moeilijke periode? Doe jezelf of iemand anders deze sierlijke ketting met een beschermengel cadeau!

Een beschermengel heeft als taak om iemand in zijn of haar leven te begeleiden. We zeggen vaak niet voor niets dat we een ‘engeltje op onze schouder’ hadden wanneer ons iets overkomt wat maar ternauwernood goed is gegaan.

Deze mooie ketting met een beschermengel als hanger kan een houvast zijn voor iedereen die spiritueel is aangelegd of een moeilijke periode doorgaat. De engel is zeer sierlijk en slank vormgegeven en heeft vleugels met glinsterende kristallen. Het hoofdje van de engel is een grotere, oranje kristal.

Let op: Je kunt maximaal 1 engel per keer bestellen. Als je er meer wilt , dien je een nieuwe bestelling te plaatsen. Je kunt dit zo vaak doen als je wilt.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Thee / Kruiden Infuser met ingebouwde plunger

Super gezond en verrassend lekker

Handig in gebruik

meer informatie